top of page

IP/Laser utdanning

IP og laser utdanning er opplæring for fagpersoner som ønsker å bli sertifisert til å utføre IP eller laserbehandlinger for hårfjerning eller andre kosmetiske formål.

Om studiet

IP/Laser-utdanning fokuserer på bruk av intens pulserende lys (IPL) og laser for å behandle hudproblemer som uønsket hårvekst, solskader, pigmentflekker, akne og rosacea. Den fungerer ved å sende intense lysstråler inn i huden, som blir absorbert av pigmentet i håret. Dette varmer opp håret og ødelegger hårrøttene, slik at håret ikke kan vokse tilbake.Denne typen utdanning krever vanligvis en grunnleggende forståelse av hudanatomi og fysiologi.

IPL/laser utdannelse inneholder nettbasert teori og veiledet praksis for å administrere og utføre kosmetiske hud- og karbehandlinger og hårfjerning etter internasjonal standard, med fokus på god sikkerhet og estetiske resultater.

 

I utdannelsen læres det om lys og laser oppbygging, virkning, bivirkninger og profesjonelle protokoller for praktisk utøvelse for laserbehandling for hudforbedring og behandling av sprengte blodkar, pigmenteringer, solskader, rødhet i huden og fjerning og redusering av uønsket hårvekst.

Maskinkosmetikk
laser Treatment

Teori og Praksis

TEORI

Utdannelsen har nettbasert teori med steg-for-steg undervisning og teoretisk oppsummering i den praktiske hands-on samlingen. Teori evaluering gjennom innleveringsoppgaver og egen del av praktisk eksamen.

 

PRAKSIS

Innholdsrike seks innholdsrike praksisdager med undervisning og veiledet hand-on trening av laserbehanding på kunder, med fokus på protokoll og prosedyre utførelse, HMS, kundeveiledning og oppfølging og evne til å vurdering, evaluere og kundetilpasse optimal hud-, hår- og karbehandling og korrigeringer med IPL og laser.

  • Hudforyngelse

  • Anti-age

  • pigmenteringer og solskader

  • Rødhet og sprengte blodkar

  • Hårredusering og hårfjerning

 

Kurset er for helsepersonell som har høyere utdanning på masternivå, og som har gode faglige kunnskaper og erfaring i dermatologi.

 

Kostnader

IPL/Laser utdannelse koster kr 45800.

 

Prisen inkluderer nettbasert teori, steg-for-steg, undervisning, undervisningsmateriell, behandlingsutstyr og 6 dager hands-on praksis i laser/IPL behandlinger med personlig veiledning og eksamen.

 

Ekseamen er todelt i en praktisk eksamen og innleveringer av teoretiske og praktiske caser/oppgaver i løpet av studiet. Vurdering blir gradert som bestått/ikke bestått.

Leger og tannleger kan be om fritak for eksamen.

 

Barberte ben

Bygg din fremtid

Søk IP/Laser utdanning nå!
bottom of page