top of page

IPL /Laser utdanning

IPL og laser utdanning er opplæring for fagpersoner med autorisasjon som ønsker å bli sertifisert i Level 4 til å utføre IPL eller laserbehandlinger for hårfjerning eller andre kosmetiske formål. 

Denne utdannelsen er i samarbeid med Sandefjord Akademi som er godkjent iTEC og VTCT 

Om studiet

VTCT LEVEL 4 DIPLOMA I HAIR REDUCTION AND SKIN REJUVENATION USING LASER AND INTENSE PULSED LIGHT SYSTEM

IP/Laser-utdanning fokuserer på bruk av intens pulserende lys (IPL) og laser for å behandle hudproblemer som uønsket hårvekst, solskader, pigmentflekker, akne og rosacea. Den fungerer ved å sende intense lysstråler inn i huden, som blir absorbert av pigmentet i håret. Dette varmer opp håret og ødelegger hårrøttene, slik at håret ikke kan vokse tilbake.Denne typen utdanning krever vanligvis en grunnleggende forståelse av hudanatomi og fysiologi.

IPL/laser utdannelse inneholder nettbasert teori og veiledet praksis for å administrere og utføre kosmetiske hud- og karbehandlinger og hårfjerning etter internasjonal standard, med fokus på god sikkerhet og estetiske resultater.

 

I utdannelsen læres det om lys og laser oppbygging, virkning, bivirkninger og profesjonelle protokoller for praktisk utøvelse for laserbehandling for hudforbedring og behandling av sprengte blodkar, pigmenteringer, solskader, rødhet i huden og fjerning og redusering av uønsket hårvekst.

Maskinkosmetikk
laser Treatment

Teori og Praksis

TEORI

Utdannelsen har nettbasert teori med steg-for-steg undervisning og teoretisk oppsummering i den praktiske hands-on samlingen. Teori evaluering gjennom innleveringsoppgaver og egen del av praktisk eksamen.

 

PRAKSIS

Innholdsrike fire innholdsrike praksisdager med undervisning og veiledet hand-on trening av laserbehanding på kunder, med fokus på protokoll og prosedyre utførelse, HMS, kundeveiledning og oppfølging og evne til å vurdering, evaluere og kundetilpasse optimal hud-, hår- og karbehandling og korrigeringer med IPL og laser.

  • Hudforyngelse

  • Anti-age

  • Pigmenteringer og solskader

  • Rødhet og sprengte blodkar

  • Hårredusering og hårfjerning

 

Kurset er for helsepersonell,  som ha faglige kunnskaper og erfaring i dermatologi. 

Dersom du mangler utdanning og erfaring anbefaler vi deg å fullføre 

Level 2 Sertifiakt i Facial / Hudkonulent 3 mnd samlingsbasert kurs

Level 3 Diplom in Beauty spesialtist. 5 mnd samlingsvasert kurs

se www.sandefjordakademi.n

 

Kostnader

IPL/Laser utdannelse koster kr 29 000.

 

Prisen inkluderer nettbasert teori, steg-for-steg, undervisning, undervisningsmateriell, behandlingsutstyr og 4  dager hands-on praksis i laser/IPL behandlinger med personlig veiledning

 

Underveis i studiet er det innlevering av case oppgaver i forhold til pensumkravene

VTCT Eksamen er todelt i en praktisk eksamen og teori og blir gradert som bestått/ikke bestått.

Eksamen gjennomføres i samarbeid med Sandefjord Akademi

pris på eksamen kr 3000,-

 

Barberte ben

Bygg din fremtid

Søk LEVEL 4 IP/Laser utdanning nå!
bottom of page