top of page

Kosmetisk Injeksjoner

Er du utdannet innenfor helse- eller skjønnhetsbransjen? Har du en bachelorgrad i sykepleie, en kosmetolog utdannelse eller en utdannelse innenfor estetisk medisin? Denne studie er for deg som vil lære litt mer om injeksjonsbehandlinger med fillere og Botox.

Om studiet

Kosmetisk injeksjonsutdanning fokuserer på å lære helsepersonell om injeksjonsbehandlinger med fillere og Botox for å redusere rynker, linjer og volumtap i ansiktet. Dette kan inkludere behandling av områder som lepper, kinn, kjevelinje, nese og panne.

Kosmetiske injeksjoner er en videreutdannelse for leger, sykepleiere og tannleger i estetiske behandlinger. Utdannelsen er inndelt i selvstendige kurser som inneholder nettbasert teori med steg-for-steg undervisning, protokoll og prosedyrer for kosmetiske injeksjoner og personlig veiledning i undervisning av injeksjonsteknikker i praksis samlingen.

Kosmetisk injeksjon-utdannelse hos Estétic Academy inneholder nettbasert teori med oppfriskning i praktiske hands-on-kurs.

Hovedlærer er injeksjonsekspert og har lang erfaring fra kosmetisk klinikkdrift, injeksjonsbehandinger og internasjonal undervisning, sertifisering og veiledning av leger, sykepleiere og tannleger for økt sikkerhet og optimale behandlingsresultat.

 

Kursene (se under praksis) inkluderer undervisningsmateriell, behandlingsutstyr, personlig veiledning og hands-on injeksjonspraksis med hudfillere for fuktbehandling, volum, kontourering og korrigering i huden og botolinumtoksiner for mimikkredusering, muskelavspenning og løft.

Injeksjonskosmetikk
Botox-injeksjon

Teori og Praksis

TEORI

Nettbasert teori i kosmetisk medisin, fillers og botoliumtoksin med steg-for-steg undervisning tilhørende hvert kurs gjennomføres før hver praksis samling. I begynnelsen av praksis samlingen blir gjennomgått deler av teorien som for praktiske prosedyrer for injekjonsbehandling. Vurdering av teoretiske ferdigheter blir evaluert gjennom innleveringsoppgaver.

 

PRAKSIS

Kosmetiske injeksjoner består av 8 moduler/kurs med praktiske hand-on undervisning og personlig veiledning i kosmetiske injeksjonstekninkker for dermale fillere, skinboosting og botolinumtoksin behandling, produkthåndering, behandlingsprotokoller, prosedyrer og håndtering av bivirkinger/komplikasjoner.

 

Tema:

 • Protokoll for produkt håndtering og administrering av sprøyter, medikamenter og behandlingsrom

 • Grunnleggende injeksjonsteknikker

 • Mesoterapi med injeksjoner

 • Fillerbehandling for hud korrigeringer, kontourering og volum

 • Leppebehandling

 • Mimikkredusering

 • Ansiktsløft

 • Hudoppstramming

 • Halsbehandlinger

 • Svettebehandling

 • Spenningsredusering

 • Fjerne fillerbehanding

 • Korrigere mimikkbehandling

 • Estetisk kundeoppfølging

 

Evaluering av praktiske ferdigheter gjøres fortløpende i praksis seminaret og etter innlevering av hjemmepraksis caser.

 

Ekseamen er todelt i en praktisk eksamen og innleveringer av teoretiske og praktiske caser/oppgaver i løpet av studiet. Vurdering blir gradert som bestått/ikke bestått. For leger og tannleger som tar utdanning i kosmetiske injeksjoner kan be om fritak for eksamen.

Kursene våre

1

Grunnkurs kosmetiskE injeksjoner

Kurset inneholder grunnleggende kunnskap og undervisning for å starte med kosmetiske injeksjoner med dermale hyaluronsyre fillere, skinboosting og medikamentell behandling med botouinumtoksin for mimikkredusering. En grundig innføring i praktiske prosedyrer og produktvalg, personlig veiledning, instruksjoner i injeksjonstekninkker for trygg utøvelse og behandling på kunder.​

Grunnleggende kosmetiske injeksjonsbehanding for hudforbedring, redusering av fine linjer over bryn, panne, smilelinjer (crowsfeet) sinnarynken (glabella), nasolabial linjer (neseving til munnvik) Grunnkurs i kosmetiske injeksjoner inkludert nettbasert teori og praksis samling over 5 dager kr 45 900. Kurset kan tas som enkelt kurs med nettbasert teori + praksis seminar: Grunnleggende skinboosters og soft fillers injeksjoner over 4 dager kr 39 000. Grunnleggende Botox injeksjoner over 1 dag kr 9900.

2

Spesialist kurs kosmetisk injeksjoner

Spesialist kurs er steget videre innen kosmetiske injeksjonsbehandlinger med hyaluronsyre filler og botoliumtoksin. Kurset gir fordypningskunnskap om kosmetisk injeksjonsbehandlinger, risikoer, bivirkninger og inneholder protokoller og teknikker for estetiske behandlinger av kinnbein, nese, øyebryn, kjeve, hake og marionett linjer («sure» munnviker), synlig tannkjøtt, snurpelinjer rundt munn, panneløft og hakebehandling.

Kurset er for leger, sykepleiere og andre med kosmetiske injeksjonserfaring. Spesialist kurs i kosmetiske injeksjoner går over 5 dager og koster kr 44 900. Kurset kan tas som enkelt kurs som: Praksis soft fillers over 4 dager koster kr 39 000. Praksis botox over 1 dag koster kr 9900.

3

Spesialist kurs LEPPER

Spesialist kurs lepper med hyaluronsyre filler for estetisk leppebehandling, konturering av leppekant, fuktbehandling og behandling av birvirkninger. Leppebehandling skiller seg ut fra annen filler behandling. Leppevevet er unikt og krever en erfaren injektør, varsomhet og bruk av riktig leppeprodukt, teknikker, grundige kunnskaper i anatomi og korrekt analyse av leppens anatomi som å få vellykkede resultat.

Inkludert i leppekusrset er personlig veiledning i praksisundervisning, behandlingsmateriell/produkter. Kurset er åpent for alle som har grunnkurs i kosmetiske injeksjoner eller kan dokumentere grunnleggende kosmetiske injeksjonskunnskaper og erfaring. Spesialistkurs for lepper går over 1 dag og koster kr 10 000 kr Vi kan tilby 1 ekstra veiledet praksis dag, kr 5900

4

MASTER kurs ANSIKTSLØFT

Ekspert kurs for ansikt- og halsløft, hudoppstramming med ulike kombinasjoner med Soft Fillere og Botox injeksjoner og administrere fjerning av hyaluronsyre filler.

 

Kurset er for erfarne kosmetiske injektører.

3 dager / Kr 29 000

5

Masterkurs ansiktskonturering

Ekspert kurs i dermale fillere og spesial teknikker for volum og kontureringsbehandling av lepper, hake, kjeve og kinnbein og redusere/forbedre arr. 

 

Kurset er for erfarne kosmetiske injektører.

3 dager / Kr 29 000

 

Masterkurset i volum og konturering kan deles opp i:

1 dag lepper / kr 12000

2 dager ansikt / kr 19 900

6

Masterkurs svettebehandling med BotuliniumTOKSIN

Teori og hands on praksis for svettebehandling armhuler, panne, hender, fotsåler med botouinumtoksin.

 

Kurset er for leger og andre erfarne kosmetiske injektører som har ansvarlig lege

to kvelder fra kl 18 00- 21 00

20 -21 september 2023

15 -16 november 2023

Pris Kr 9 900

7

MASTERKURS I SPENNINGSREDUSERENDE BEHANDLINGER MOT

TENSJONSHODEPINE

Teori og hands on praksis for smerteredusering (tensjonshodepine/nakke) og tanngnissing med botulinumtoksin.

Kurset er for leger og andre erfarne kosmetiske injektører som har ansvarlig lege.

Kurset går over 2 kvelder

fra kl 18 00- 21 00

Datoer:

2 - 3 august 2023

18-19 oktober 2023

Pris Kr 9 900

8

Profhilo kurs

Profhilo er en spesialbehandling med hyaluronsyre for hudoppstramming, løft, hudforbedring og fuktighetsbehandling for ansikt, hals, bryst, overarmer og over knær.

Kurset inneholder grunnleggende innføring og spesifikke teknikker for utøvelse av Profhilo behandlinger og kundeoppfølging.

 

Kurset er åpent for kosmetiske sykepleiere og andre kosmetiske injektører med grunnleggende kunnskap og injeksjonserfaring.

2 dager / kr 19 000

Bygg din fremtid

Søk Kosmetisk Injeksjoner utdanning nå!
bottom of page