top of page
grethe-n-oznxvobs2vqxh6kvezxczvtslr3it7n5ckhfx1gf5g.jpeg

Om oss

Grethe er pedagogisk ansvarlig for utdanningen. Grethe har erfaring fra 1994 innen hud- og kroppsterapi og er utdannet yrkesfaglærer i helse og oppvekst, hudpleiefaget, samt Grethe har en mastergrad i yrkespedagogikk. Grethe har lang erfaring i bransjen og er tidligere grunnlegger av Beauty hudpleiefagskole, Norliner, Microblading Academy Norway. I dag driver Grethe nettskolen Hud og kroppsterapiskolen og Sandefjord Akademi

Lærere og kursholdere

Else Karin startet i 1995 Norges første helhetlige medisinske hud- helseklinikk og medispa, og har siden 2000 utviklet medisinsk hudterapi produkter.

Helt fra starten av har fokus vært på personlig tilpasset behandlinger, kombinert med estetikk og kunnskap fra naturmedisin og tradisjonell medisin.

 

Les mer om Else Karin på hennes hjemmeside: www.feelgood-lifestyle.no

KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER

Else Karin Jegteberg

Estètic Academi er partner med Dr. Kristin Henden fra Sandefjord. 
Hun er utdannet lege fra Oslo siden1989. Etter dette har hun tatt spesialistutdanning, først i anestesiologi (narkose lege), deretter i pediatri (barnesykdommer) og er nå også spesialist i allmennmedisin. Bl.a. har hun arbeidet seks år ved Rikshospitalet, og hatt overlegestilling ved sykehuset Telemark. 

Kristin Henden er ansvarlig lege for Estètic Academy og vil holde kurs og undervisning i ulike behandlingsmetoder innen botox og fillers. Hun vil også ta imot kunder. 

Hun utfører smertebehandling, svettebehandling og kosmetiske rynkebehandlinger.

Ved kurs og utdanning ved Estètic Academy vil du være i trygge omgivelser med kvalifisert personell for din utdanning. 

ANSVARLIG LEGE

DR. Kristin Henden

Våre kurser og studier

En oversikt over studiene og kursene vi tilbyr hos Estétic Academy. 

bottom of page